Geen producten (0)
Tijdeiijk uitverkocht
Magnetische ketting Magnetische ketting Magnetische ketting Magnetische ketting
1 2 3 4
 

Magnetische ketting

€ 15,00 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode 182
Bruto gewicht 0,08 Kg
Omschrijving

Magnetische ketting Bronziet en Hematiet, lengte 95 cm.

Sieraad vervaardigd van Bronziet met magnetische Hematiet; lengte 95 cm

Een wonderlijk sieraad ; een magneet ketting / armband gemaakt van een natuurlijke edelsteen (magnetische hematiet).

Ons lichaam wordt voortdurend blootgesteld aan allerlei vormen van straling die ons uit balans brengen en problemen kunnen veroorzaken. Magnetisme kan het evenwicht herstellen.

Klachten waarbij magnetisme wordt gebruikt: aangezichtspijn, zwelling, stijfheid, hoofdpijn, slapeloosheid, stres, wondgenezing en koude handen en voeten.

Hematiet helpt bij problemen met de bloedsomloop, zoals de ziekte van Reynaud, en bij bloedaandoeningen zoals bloedarmoede. Het ondersteunt de nieren en herstelt weefsels. Hematiet stimuleert de opname van ijzer en de vorming van rode bloedcellen, is een goed middel tegen kramp in de benen, bezorgdheid en slapeloosheid, helpt de ruggengraat op één lijn te komen en bevordert de heling van breuken.

 

Bronziet bevat een klein percentage koper en tin en werkt hierdoor goed bij diabetes. Hij beschermt de organen en beschermt het jonge leven.

Hij helpt tegen futloosheid, bloedsomloopstoornissen, aangezichtpijn, reuma, zenuwziekte, nachtmerries en heelt open wonden. Het is een steen die transformaties kan bewerkstelligen.

 

Deze mooie ketting heeft ook een zeer handige (sterke) magneet sluiting waardoor iedereen de ketting makkelijk kan dragen. Tevens kunt u deze ketting ook op andere manieren dragen, bijvoorbeeld als armband

Reacties