Geen producten (0)

Geschenkzakje M

€ 13,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 360
Bruto gewicht 0,05 Kg
Omschrijving

Gevuld geschenkzakje met een Tibetaans zilveren Cuff Bangle armband (2,5 cm. breed) en een mooie in druppelvorm handgepolijste Fantoom Kwarts; 2 x 1,5 x 0,8 cm.

De kristal wordt geleverd met een platina hangeroogje. Elk sieraad uit deze serie is uniek; u ontvangt dus ook de steen van de foto!

Fantoomkwarts is een variëteit van Bergkristal en heeft een zeer goede uitwerking op de bloedcirculatie en het lymfesysteem. De steen beschermt tegen trombose en arteriosclerose. Binnen de edelsteen therapie staat fantoomkwarts voor het universele bewustzijn en de vele levens van de ziel.
Als je het gevoel hebt vaste te zitten in je huidige bestaan of te veel in het verleden te leven dan kan fantoomkwarts je op een zachte manier een zetje in de juiste richting geven en helpen om dingen die niet meer bij je horen of geen positieve invloed meer op je hebben, los te laten. De steen laat je de eenheid en connectie met het grote geheel ervaren maar laat je ook inzien en voelen wat jou daarin bijzonder maakt.; daarnaast kan deze steen  helpen bij je zoektocht naar je spirituele gids.

 

Reacties

Ook interessant

€ 28,50
€ 19,00
€ 13,00