Geen producten (0)
Geen producten (0)

Brede leren armbanden

€ 97,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 2 tot 4 weken
Specificaties
Bruto gewicht 0,20 Kg
Omschrijving

Brede leren armband met vingerafdruk.

Deze prachtig brede, lederen armband met vingerafdruk heeft een opvallend slot van edelstaal. De vingerafdruk wordt met een laser in het leer of in het slot gegraveerd. De vingerafdruk kan in ware grootte of uitvergroot gegraveerd worden.

De armband heeft een breedte van 25mm en is verkrijgbaar in de lengtes 16-22cm. De armband kan strak, middel of los gedragen worden. De polsmaat dient bij de knokkel gemeten te worden, houd hierbij rekening met de volgende richtlijn:

- Armbandmaat strak: omtrek pols bij knokkel + 1,5cm

- Armbandmaat middel: omtrek pols bij knokkel + 2cm

- Armbandmaat los: omtrek pols bij knokkel + 3cm

Deze vingeradruk armband is verkrijgbaar in diverse kleuren leer. De armband kan geleverd worden met een slot in de kleur edelstaal, bruin verguld edelstaal, geel verguld edelstaal of rose verguld edelstaal.

Het is mogelijk een afdruk te laten graveren van een vinger, een hand, een dierenpoot, een babyvoetje of een babyhandje. Deze ring kan vervaardigd worden uit alle vingerafdrukken zoals inkt, was, rubber etc. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u per mail de instructies om de afdruk aan te leveren. Mocht u nog geen afdruk hebben, dan kunt u -tegen bijbetaling- een afdrukset meebestellen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Reacties

Ook interessant

€ 28,50