Geen producten (0)
Tijdeiijk uitverkocht
Citrien Lemurisch zaadkristal Citrien Lemurisch zaadkristal
1 2
 

Citrien Lemurisch zaadkristal

€ 17,00 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode 503
Bruto gewicht 0,02 Kg
Omschrijving

Citrien Lemurische zaadkristal; 3,5 x 1,5 x 1 cm

‘Lemurian Seed Crystals’ zijn kristallen die gladde zijden hebben en typisch horizontale gestreepte of gegroefde kanten.
Deze heldere kristallen, waarvan sommigen een matte oranjeachtige gloed hebben, komen voornamelijk uit Brazilië, maar worden soms ook wel elders gevonden (Madagaskar, Verenigde Staten, Sovjet Unie). De meeste lemurische kristallen zijn helder, vaak met een licht roodroze gloed die veroorzaakt wordt door het licht dat valt op een doorzichtige coating van ijzeroxide (Tangerine Lemurisch Kristal). Er zijn ook gekleurde (zeldzamere) varianten zoals rook lemurisch kristal, citrien lemurisch kristal en roze lemurisch kristal.
De kristallen worden hoofdzakelijk separaat, als enkele kristallen, in het zand aangetroffen.
Er wordt beweerd dat de kristallen telepathisch zijn ‘neergezet’ (de groeven zouden dit aangeven) met de liefde, vredelievendheid en harmonie van het verloren land Lemuria, zodat zij konden worden bewaard voor de toekomst.
De ‘toekomst’ is nu en de kristallen zijn er om ons wakker te schudden om tot verlichting te komen.

Werking: Lemurisch zaad kristal is een  zeer goed instrument om de chakra's mee te reinigen en in balans te brengen. Het kristal helpt bij het verwijderen van aan het lichaam gehechte entiteiten, karmisch afval en andere negatieve  energie die in het lichaam huist. Ook verwijdert het eigen energie die niet meer goed voor je is, zoals oud verdriet en boosheid. Hierdoor kan het  oude en negatieve gedragspatronen verminderen. Naast  het gebruik van lemurisch zaad kristallen als hulpmiddel voor energetisch lichaamswerk, zijn ze ook heel geschikt voor mensen die het werken met energie willen overbrengen op anderen. Het gebruiken van lemurisch zaad kristallen voor dit doel zal de overdracht van informatie en de ontwikkeling van de 'leerlingen' stimuleren. Hiernaast geeft het kristal inzicht en helpt contact maken met engelen en gidsen. Het opent je voor allerlei spirituele dimensies,  kennis en inzichten met name op het gebied van vorige levens, reïncarnatie, multidimensionaliteit, het grote geheel en het opdoen van oude (verloren) kennis.

Het is de steen van de ‘awakening’ ofwel de ‘Time Link Crystal’; zie voor meer informatie het tabblad Lemurische zaadkristallen

Lengte:       3,5 cm
Dikte:          1,5 x 1 cm
 

De werkelijke kleur van de kristal kan iets of wat afwijken op de foto !

Reacties

Ook interessant