Geen producten (0)
1 2
 

Druzy Geode Kristal Agaat

€ 10,25 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 364-109
Bruto gewicht 0,04 Kg
Omschrijving

Mooie in facetten geslepen grote edelsteenhanger Dragon Veins (drakenschub) Druzy Geode Kristal Agaat; kleur oud Roze; 5,3 x 4,5 x 1,3 cm. Deel van een geode als hanger; kleur van de foto is niet overdreven!

De steen kan worden geleverd met een platina 21 mm hangeroogje. Elk sieraad uit deze serie is uniek; u ontvangt dus ook de steen van de foto!

Prachtige geode kristal agaat met transparante kleine kristalletjes. Binnen de edelsteen therapie geeft agaat vertrouwen en geborgenheid, verlicht de geest, verbetert het bewustzijn en bevordert de opname van nieuwe indrukken.

Agaat is een bekende steen die vooral wordt gevonden in Brazilie. Agaat behoort tot de kwarts familie net zoals Jaspis, Opaal, Amethist, Bergkristal enz. Agaat wordt echter veel gevonden in combinatie met Opaal of Opaliet. De naam Agaat komt van het griekse woord Agathos dat "geode" betekent. Geode is de vorm waarin Agaat gevonden wordt. Een geode is een bol of holte die doormidden geslagen kan worden waar zich mineralen in bevinden. In dit geval dus Agaat, maar het is ook mogelijk er Amethist, bergkristal of andere mineralen in aan te treffen.

Reacties