Geen producten (0)
helaas, deze is verkocht
Tibetaanse zwarte kwarts nr 624 Tibetaanse zwarte kwarts nr 624 Tibetaanse zwarte kwarts nr 624
1 2 3
 

Tibetaanse zwarte kwarts nr 624

€ 32,50 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Bruto gewicht 0,20 Kg
Omschrijving
Handgemaakte Chinees gevlochten zijden ketting met een natuurlijke Tibetaanse zwarte dubbeleinder kwartskristal in combinatie met 2 heldere Tibetaanse kwartskristallen; daarnaast zijn er 3 gefacetteerde granaat kralen in verwerkt. De sluitkralen zijn van witte Jade. De ketting is ruim verstelbaar.
De fantoom insluitingen in de zwarte kwarts vertelt iets over de ontwikkeling en geschiedenis van het kristal en dat is eigenlijk ook symbolisch voor de werking van deze kwarts. Deze steen maakt je bewust van je eigen ontwikkeling en je levenspad....
Tibetaanse zwarte kwarts is een krachtig beschermende en reinigende steen. Het werkt als een schild. Dit schild laat alleen positieve energie door. De steen beschermt ook tijdens het slapen tegen bijvoorbeeld nachtmerries. Daarnaast reinigt Tibetaanse zwarte kwarts de energiebanen en chakra's en brengt ze in balans. De steen helpt je stilte (je nulpunt) in jezelf te vinden en kan hierdoor een meditatie verdiepen. Fysiek heeft het een positieve invloed op de zenuwen en hersenen.
Tibetaanse kwartskristal De kwartskristal is een steen die veel energie geeft en het lichaam reinigt. Tibetaans kristal is een klasse apart. Het kristal dat daar wordt gevonden heeft een hogere frequentie dan normale kristallen en is daardoor ook vele malen krachtiger, Tibetaanse kwartskristal wordt wel eens vergeleken met laserkristallen. Tibetaanse kristal zuivert uw geest en lichaam en laat u de puurheid van het leven ervaren. Het geeft u innerlijke rust en begeleidt u naar hogere doelen.

Werking op het lichaam
De Tibetaanse kwartskristal is naast zijn intuïtieve en intellectuele krachten op mensen ook een halfedelsteen met zeer sterk helende eigenschappen. De kristal leent zich uitstekend als harmoniesteen om andere stenen te versterken en ondersteunen. Daarom richt deze steen zich op bijna alle organen. Behalve de focus op het geven van extra energie heeft deze kristal vooral een reinigende en genezende werking op het bloed en de bloedvaten, met name rond de hartstreek. De Tibetaanse kwartskristal bevordert de doorbloeding en lost afzettingen in de aderen op. In de behandeling van leukemie wordt deze steen gebruikt. Vermindert daarnaast ook verschillende pijnen als bijvoorbeeld hoofdpijn, rugpijn en pijn in de leden. Ook heeft deze steen een positieve invloed op de ogen.

Reacties

Ook interessant

€ 28,50
€ 19,00
€ 13,00