Geen producten (0)

Tibetaanse kwartskristal

€ 27,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 515
Bruto gewicht 0,10 Kg
Omschrijving

Handgemaakte Chinees gevlochten ketting met drie natuurlijke Tibetaanse kwartskristallen;  daarnaast zijn er 3 gefacetteerde tibetaanse kristalkralen en sluitkralen van Jade in verwerkt. De ketting is ruim verstelbaar.

Tibetaanse kwartskristal De kwartskristal is een steen die veel energie geeft en het lichaam reinigt. Tibetaans kristal is een klasse apart. Het kristal dat daar wordt gevonden heeft een hogere frequentie dan normale kristallen en is daardoor ook vele malen krachtiger, Tibetaanse kwartskristal wordt wel eens vergeleken met laserkristallen. Tibetaanse kristal zuivert uw geest en lichaam en laat u de puurheid van het leven ervaren. Het geeft u innerlijke rust en begeleidt u naar hogere doelen.

Werking op het lichaam
De Tibetaanse kwartskristal is naast zijn intuïtieve en intellectuele krachten op mensen ook een halfedelsteen met zeer sterk helende eigenschappen. De kristal leent zich uitstekend als harmoniesteen om andere stenen te versterken en ondersteunen. Daarom richt deze steen zich op bijna alle organen. Behalve de focus op het geven van extra energie heeft deze kristal vooral een reinigende en genezende werking op het bloed en de bloedvaten, met name rond de hartstreek. De Tibetaanse kwartskristal bevordert de doorbloeding en lost afzettingen in de aderen op. In de behandeling van leukemie wordt deze steen gebruikt. Vermindert daarnaast ook verschillende pijnen als bijvoorbeeld hoofdpijn, rugpijn en pijn in de leden. Ook heeft deze steen een positieve invloed op de ogen.

Reacties

Ook interessant

€ 28,50
€ 19,00