Geen producten (0)
helaas, deze is verkocht
Lemurisch zaadkristal + Tibetaans kwarts Lemurisch zaadkristal + Tibetaans kwarts Lemurisch zaadkristal + Tibetaans kwarts Lemurisch zaadkristal + Tibetaans kwarts
1 2 3 4
 

Lemurisch zaadkristal + Tibetaans kwarts

€ 32,50 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode 501
Bruto gewicht 0,01 Kg
Omschrijving

Handgemaakte Chinees gevlochten ketting met een Lemurische Zaadkristal en 2 Tibetaanse kwartskristallen; daarnaast zitten er 3 gefacetteerde granaatkralen in verwerkt. De ketting is ruim verstelbaar.

Werking: Lemurisch zaad kristal is een  zeer goed instrument om de chakra's mee te reinigen en in balans te brengen. Het kristal helpt bij het verwijderen van aan het lichaam gehechte entiteiten, karmisch afval en andere negatieve  energie die in het lichaam huist. Ook verwijdert het eigen energie die niet meer goed voor je is, zoals oud verdriet en boosheid. Hierdoor kan het  oude en negatieve gedragspatronen verminderen. Naast  het gebruik van lemurisch zaad kristallen als hulpmiddel voor energetisch lichaamswerk, zijn ze ook heel geschikt voor mensen die het werken met energie willen overbrengen op anderen. Het gebruiken van lemurisch zaad kristallen voor dit doel zal de overdracht van informatie en de ontwikkeling van de 'leerlingen' stimuleren. Hiernaast geeft het kristal inzicht en helpt contact maken met engelen en gidsen. Het opent je voor allerlei spirituele dimensies,  kennis en inzichten met name op het gebied van vorige levens, reïncarnatie, multidimensionaliteit, het grote geheel en het opdoen van oude (verloren) kennis.

Het is de steen van de ‘awakening’ ofwel de ‘Time Link Crystal’; zie voor meer informatie het tabblad Lemurische zaadkristallen

Tibetaanse kwartskristal De kwartskristal is een steen die veel energie geeft en het lichaam reinigt. Tibetaans kristal is een klasse apart. Het kristal dat daar wordt gevonden heeft een hogere frequentie dan normale kristallen en is daardoor ook vele malen krachtiger, Tibetaanse kwartskristal wordt wel eens vergeleken met laserkristallen. Tibetaanse kristal zuivert uw geest en lichaam en laat u de puurheid van het leven ervaren. Het geeft u innerlijke rust en begeleidt u naar hogere doelen.

Werking op het lichaam
De Tibetaanse kwartskristal is naast zijn intuïtieve en intellectuele krachten op mensen ook een halfedelsteen met zeer sterk helende eigenschappen. De kristal leent zich uitstekend als harmoniesteen om andere stenen te versterken en ondersteunen. Daarom richt deze steen zich op bijna alle organen. Behalve de focus op het geven van extra energie heeft deze kristal vooral een reinigende en genezende werking op het bloed en de bloedvaten, met name rond de hartstreek. De Tibetaanse kwartskristal bevordert de doorbloeding en lost afzettingen in de aderen op. In de behandeling van leukemie wordt deze steen gebruikt. Vermindert daarnaast ook verschillende pijnen als bijvoorbeeld hoofdpijn, rugpijn en pijn in de leden. Ook heeft deze steen een positieve invloed op de ogen.

Reacties

Ook interessant

€ 28,50
€ 19,00
€ 13,00