Geen producten (0)

Papaya kwarts kristal

€ 30,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 547
Bruto gewicht 0,02 Kg
Omschrijving

Handgemaakte Chinees gevlochten zijden ketting met een natuurlijke Papaya kwartskristal in combinatie met 2 heldere Tibetaanse kwartskristallen; daarnaast zijn rookkwartskralen in verwerkt. De sluitkraaltjes zijn van witte Jade. De Papaya kristal heeft een roze amfibool fantoom binnenzijde; de ketting is ruim verstelbaar.

Papaya kwartskristal: Deze bijzondere kwarts komt uit Madagaskar.
Beschrijving volgens de edelsteentherapie: Dit kristal stimuleert de vreugdevolle, creatieve energie van het innerlijk kind. Hij moedigt je aan tot speelsheid en om de wereld onbevreesd met nieuwsgierigheid te verkennen waardoor je groeit. Het kristal geeft je passie op alle niveaus. Ook helpt het om angst te overwinnen, vooral de angst om minderwaardig of niet goed genoeg te zijn. Als je met een oranje kwarts mediteert kunnen nieuwe ideeën en inspiratie diep uit je binnenste opwellen, tevens geeft het kristal je energie en de wil om ze uit te voeren. Heel goed kristal om je relatie te verbeteren. Ook kun je deze steen gebruiken om je op een hogere spirituele creativiteit te rechten als je hem samen met een hoog trillings kristal gebruikt zoals bv Herderiet, fenakiet, azeztuliet, Trigonic en berylloniet. Dit is een goede steen voor kunstenaars en lichamelijk stimuleert het de klieren, is behulpzaam bij traag werkende bijnieren en onvruchtbaarheid. Ook goed voor mensen die een negatieve seksuele ervaring hebben gehad en hun onschuld willen hervinden.

Tibetaanse kwartskristal De kwartskristal is een steen die veel energie geeft en het lichaam reinigt. Tibetaans kristal is een klasse apart. Het kristal dat daar wordt gevonden heeft een hogere frequentie dan normale kristallen en is daardoor ook vele malen krachtiger, Tibetaanse kwartskristal wordt wel eens vergeleken met laserkristallen. Tibetaanse kristal zuivert uw geest en lichaam en laat u de puurheid van het leven ervaren. Het geeft u innerlijke rust en begeleidt u naar hogere doelen.

Werking op het lichaam
De Tibetaanse kwartskristal is naast zijn intuïtieve en intellectuele krachten op mensen ook een halfedelsteen met zeer sterk helende eigenschappen. De kristal leent zich uitstekend als harmoniesteen om andere stenen te versterken en ondersteunen. Daarom richt deze steen zich op bijna alle organen. Behalve de focus op het geven van extra energie heeft deze kristal vooral een reinigende en genezende werking op het bloed en de bloedvaten, met name rond de hartstreek. De Tibetaanse kwartskristal bevordert de doorbloeding en lost afzettingen in de aderen op. In de behandeling van leukemie wordt deze steen gebruikt. Vermindert daarnaast ook verschillende pijnen als bijvoorbeeld hoofdpijn, rugpijn en pijn in de leden. Ook heeft deze steen een positieve invloed op de ogen.

Reacties

Ook interessant

€ 28,50
€ 19,00