Geen producten (0)

Lapis Lazuli merkabah + Lemurisch zaadkristal

€ 32,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 563
Bruto gewicht 0,10 Kg
Omschrijving

Handgemaakte Chinees gevlochten zijde ketting met een handgepolijste Merkabah van Lapis Lazuli (3 x 3 x 1 cm) in combinatie met een Lemurische dubbeleinder kristal; daarnaast zijn er o.a. kralen van gouden draadfantoom (boven en onder de Lemurische zaadkristal) en Jade (in de Chinese ketting) in verwerkt. De ketting is ruim verstelbaar.

Lapis lazuli is een hele spirituele steen. Het bevordert spirituele kracht, spirituele vaardigheden, astraal reizen, verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid vinden en deze accepteren. Het helpt je jezelf zijn en je eigen weg bewandelen. De steen bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest. Het heeft een positief effect op vriendschappelijke en liefdesrelaties. Lapis lazuli heeft een sterke werking op de keel en het keel chakra (5e) en stimuleert hierdoor het uiten van je mening, emoties en dingen die je dwars zitten. Fysiek helpt lapis lazuli klachten van keel, strottenhoofd, schildklier en stembanden. Het heeft een positieve werking op migraine, slaapproblemen, duizeligheid, stress, het immuunsysteem, het gehoor en verlaagt de bloeddruk.

Lemurisch zaad kristal is een  zeer goed instrument om de chakra's mee te reinigen en in balans te brengen. Het kristal helpt bij het verwijderen van aan het lichaam gehechte entiteiten, karmisch afval en andere negatieve  energie die in het lichaam huist. Ook verwijdert het eigen energie die niet meer goed voor je is, zoals oud verdriet en boosheid. Hierdoor kan het  oude en negatieve gedragspatronen verminderen. Naast  het gebruik van lemurisch zaad kristallen als hulpmiddel voor energetisch lichaamswerk, zijn ze ook heel geschikt voor mensen die het werken met energie willen overbrengen op anderen. Het gebruiken van lemurisch zaad kristallen voor dit doel zal de overdracht van informatie en de ontwikkeling van de 'leerlingen' stimuleren. Hiernaast geeft het kristal inzicht en helpt contact maken met engelen en gidsen. Het opent je voor allerlei spirituele dimensies,  kennis en inzichten met name op het gebied van vorige levens, reïncarnatie, multidimensionaliteit, het grote geheel en het opdoen van oude (verloren) kennis.

Het is de steen van de ‘awakening’ ofwel de ‘Time Link Crystal’; zie voor meer informatie het tabblad Lemurische zaadkristallen

Reacties

Ook interessant

€ 28,50
€ 19,00
€ 13,00