Geen producten (0)
Tijdeiijk uitverkocht
Japanse twin kristal Japanse twin kristal Japanse twin kristal
1 2 3
 

Japanse twin kristal

€ 17,50 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode 475
Bruto gewicht 0,02 Kg
Omschrijving

Handgemaakte Chinese zijden ketting met een zeldzame groeivorm: een Japanse tweelingkwarts (Japanese twin quartz) kristal in combinatie met Jade kralen en een mooie Lapis Lazuli kraal. De ketting is ruim verstelbaar.

Tijdens de groei zijn door grote druk de twee kristallen met elkaar versmolten. De tweelingen worden ingedeeld in de wijze van vergroeing. Bij contacttweelingen kunnen de 2 kristallen volkomen van elkaar gescheiden worden via een plat vlak; in penetratietweelingen (ook doorkruisings- of doordringingstweelingen genoemd) zijn de twee kristallen langs een ingewikkeld patroon met elkaar vergroeid. Door de wijze van vergroeien hebben zowel contact- als penetratie-tweelingen inspringende hoeken, een verschijnsel dat zich in afzonderlijke kristallen niet voordoet, met uitzondering van parallelgroei.

Beschrijving volgens de edelsteentherapie: Japanse contacttweeling: Deze kristallen zitten aan de voet aan elkaar vast in een hoek van 90 graden. Om de aura te reinigen en te helen. Emoties zoals woede en jaloezie kunnen beter gehanteerd worden met dit type kristal. Japanse penetratietweeling: Een kristal waarin een kleiner kristal geheel of gedeeltelijk is binnengedrongen. Dit type kristal verhoogt je spiritualiteit en beschermt je tegen ongewenste invloeden.

Reacties

Ook interessant

€ 28,50
€ 19,00
€ 13,00