Geen producten (0)

 

 

Informatie:

De Lemurische kristallen zijn altijd hier en daar beschadigd (ze zijn vrij breekbaar, houd hier rekening mee!), maar dit doet niets af aan de werking.
Eigenlijk is dit een zelfingebouwde bescherming, zodat negatieve mensen zich er niet toe aangetrokken voelen.
Mensen met negatieve intenties zullen ook niet de kennis die dit kristal in zich draagt op kunnen nemen.

De mensen die kwarts ontgonnen vonden hen eind 1999 begin 2000, ze werden op een zandbank gevonden.
Het bijzondere aan deze kristallen is dat zij allemaal los gevonden werden, zij zaten niet vast aan een cluster.
Hierdoor vielen zij heel erg op. De meeste lemurische zaad kristallen zijn helder, vaak met een licht roodroze gloed die veroorzaakt wordt door het licht dat valt op een doorzichtige coating van ijzeroxide. Er zijn ook gekleurde varianten zoals rook lemurisch zaad kristal, citrien lemurisch zaad kristal en roze lemurisch zaad kristal. Deze varianten zijn  nog  zeldzamer dan de heldere vorm.
Deze stenen bestaan uit kwarts, maar het verschil met gewoon kwarts is dat zij een heel mat oppervlak hebben en horizontale strepen (striaties),
soms zijn er ook andere symbolen waar te nemen op het kristal. Hoe meer symbolen de steen bevat, hoe krachtiger ze is en hoe meer Kennis erin opgeslagen zit.

Gevoelige mensen kunnen de enorme kracht van de Lemurische kristallen ervaren.
Er wordt gezegd dat als je één Lemurisch kristal in je handen neemt, je contact hebt met alle andere over de hele Aarde.
Het matte uiterlijk van de Lemurisch kristal is ook bewust zo ‘gemaakt’, zodat ze er niet heel erg mooi uitzien, maar wel een enorme kracht bezitten en daardoor alleen mensen die met een Zuivere Intentie met deze stenen willen samenwerken,erdoor aangetrokken worden.
Ze zeggen ook als je Lemurische kristallen samen neerlegt, ze een enorm groot energieveld uitstralen en sommige mensen nemen dit waar als een heel krachtig auraveld of wit Licht.

Laserkwarts

Deze Lemurische kristallen zijn laserkwarts, dat betekent dat ze breed zijn van onder en naar de punt toe steeds smaller.
Ze zijn ook enorm krachtige kristallen, je kunt er negatieve energieën mee los maken en ze ook gebruiken tijdens krachtige healingen.
Deze stenen zijn echter niet voor iedereen geschikt. Alleen voor mensen die ook de verantwoordelijkheid voor hun eigen leven op willen nemen en bereid zijn aan zichzelf te werken.
Zij die een groter doel voor ogen hebben om de mensheid te helpen in het groeien naar het Licht, kunnen met deze kristallen samenwerken en ze gebruiken om meer Liefde naar de Aarde te brengen, zodat zij van binnenuit ‘genezen’ mag.

Dit kristal werkt in op alle chakra’s. Zij zijn heel erg geschikt om het hartchakra te openen, zodat je in Liefde kunt samenwerken en jezelf kunt helen.
Ze helpen ook om je emoties te uiten. Ook werken ze heel erg goed om banden te verbreken met mensen waar je emotioneel nog aan vast zit (en daardoor dus ook nog afhankelijk bent van die persoon).
Ze helen (zwakke plekken) in je aura en helpen hoog sensitieve mensen in balans te brengen.
Je kunt met dit kristal mediteren door de plek met de horizontale strepen (striaties) op het derde oog te leggen, op die manier kun je de Kennis doorkrijgen.
Houd er rekening mee dat er ook Kennis naar boven kan komen wat je nog niet kan plaatsen, omdat deze Kennis eeuwen teruggaat.
Zorg er dus altijd voor dat je goed geaard bent, met het liefst wat zwarte of rode stenen bij je stuit/basis chakra.

De mogelijkheden van dit kristal zijn oneindig, het mooiste is ook om het zélf te ervaren!
Wij raden vooral Healers aan om met dit kristal samen te werken, ten eerste voor jezelf en als je genoeg ervaring hebt opgedaan, ze pas te aan te wenden voor anderen.
Werk altijd in Respect samen met dit kristal en dan zal ze je mettertijd steeds meer Kennis gaan doorgeven.