Geen producten (0)

 

Veilig betalen.

U kunt in onze webshop betalen middels Ideal, Paypal, bankoverboeking en tegen contante betaling bij afhalen. U komt tijdens het betaalproces in een beveiligde pagina, deze is te herkennen aan het gesloten hangslot boven in het scherm.

Wat moet ik doen als mijn product stuk is of beschadigd ?

U neemt binnen vijf werkdagen contact op met angelscorner.nl en/of u mailt een foto van het beschadigde artikel. U  krijgt indien voorradig een nieuw product toegestuurd en anders krijgt u het bedrag van het product en de verzendkosten teruggestort.

Mag je producten ruilen of terugsturen ?

Een product mag u altijd ruilen binnen vijf werkdagen, mits het product onbeschadigd is. In de originele verpakking. De verzendkosten zijn voor uw rekening. U krijgt na terugzending het gewenste artikel toegestuurd. Gepersonaliseerde artikelen kunt u nooit ruilen of terugsturen.

Herroepingssrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Tevens mag het geen gebruikssporen vertonen. Om gebruik te maken van dit recht dient u contact met ons op te nemen via info@angelscorner.nl  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Eenmaal gepersonaliseerde/op maat gemaakte artikelen kunnen uiteraard niet geretourneerd worden. Vanaf het moment dat wij uw betaling en goedkeuring ontvangen hebben vervalt het herroepingsrecht.

Hoe werkt betalen bij afhalen?

U kunt de producten tegen betaling af komen halen. Na uw bestelling ontvangt u een mail waarin dit wordt bevestigd. U krijgt vervolgens per mail bericht wanneer uw bestelling klaarstaat, waarna een afspraak wordt gemaakt. Dit is van maandag t/m vrijdag mogelijk, bij uitzondering ook op een nader te bepalen tijdstip 's avonds. Houdt u er wel rekening mee dat u contant dient af te rekenen omdat pinnen niet mogelijk is.